Primul cadou 3Dgifts.ro

     Fiind pasionați de tot ce ține de tehnologie am intrat în acest sector al imprimării 3D și ne-am dat seama de potențialul ce ni-l poate oferi. Trecerea de la un simplu design 3D pe calculator la un obiect fizic este mult mai simplă decât în trecut și la un preț mult mai scăzut față de alte tehnologii  existente. 

     La început imprimarea 3D nu era atât de cunoscută ca în prezent deoarece nu existau atât de mulți producători de imprimante 3D iar cele ce erau pe piață erau fie foarte scumpe, fie imprimantele mai accesibile ca preț nu puteau crea un obiect finit la o calitate rezonabilă. 

     Nu este chiar atât de ușor de lucrat cu o imprimanta 3D pentru că pot interveni multe erori din cauze multiple iar dacă nu aveți cunoștințe sau timpul necesar rezolvării lor poate deveni frustrant. 

     Primul cadou creat de către noi și care ne-a convins că putem crea acest site este “Lampa Memories” care poate fi și un obiect bun de decor dar și util în orice locuință. Pe lângă aceste lucruri ea este unică pentru fiecare în parte pentru că poate fi personalizată cu fotografiile persoanelor dragi ceea ce înseamnă că poate fi și o amintire frumoasă. 

     Nu este chiar atât de simplu de creat această lampă, în sensul că fotografiile ce apar trebuie editate înainte iar imprimarea efectivă dureaza peste 30 de ore după care lampa intră în procesul de finisare care și acesta poate dura în jur de o zi. În acest timp pot interveni diferite erori iar acest lucru înseamnă că trebuie să luăm de la capăt tot procesul. Din această cauză am decis ca timpul de prelucrare pentru acest cadou să fie de 5 zile, pentru a putea oferi o calitate ridicată a produsului finit. 

     Cel mai mult ne-a convins reacția prietenilor atunci când au vazut cadoul, nu se așteptau la așa ceva. Au rămas impresionați numai văzând că sunt ei “sculptați” pe abajorul lămpii fără să o pună în funcțiune. După ce au aprins-o și au apărut imaginile cu ei reacția lor a fost de nedescris. În urma acestei aniversări am mai avut încă patru comenzi de la persoanele invitate la acea aniversare. 

     Surprinde-ți și tu prietenii oferindu-le un cadou nici foarte scump, nici foarte ieftin, de calitate și de efect. 

Meniu Blog

Articole Recente Blog