De ce 3Dgifts.ro?

     Într-o lume în care este greu să mai surprinzi pe cineva cu un cadou original, noi am gasit soluția cadoului perfect pe care toată lumea îl va aprecia. 

     Ce este mai frumos decât o fotografie ? Poza poate fi o amintire, o emoție, într-o fotografie poate sta totul. Poate fotografia persoanei iubite, poza copilului, poza cu prima îmbrățișare, primul sărut, prima zi de școală sau poza din cea mai specială zi din viața ta. 

     Ce facem noi? 

     Avem grijă ca amintirile voastre să prindă viață și vor fi de neuitat iar tu și cei dragi vă veți aduce mereu aminte de ele.

     Aici nu este vorba despre simpla printare a pozelor pe niște produse, ceea ce facem noi este să scoatem poza în relief și să o punem în evidență atunci când în spatele pozei se află o sursă de lumină. Această metodă de punere în evidență a fotografiilor este veche de peste 400 de ani iar noi am reușit să o îmbinăm cu tehnologia din ziua de azi.

     Nu ne-am oprit numai la fotografii, avem și alte lucruri interesante pe care le poți alege spre a le oferi cadou sau a le utiliza iar unele dintre acestea se pot personaliza cu numele tău sau de ce nu cu logo-ul firmei. 

     De astăzi nu iți mai faci probleme atunci când este ziua de naștere sau vreun moment special din viața persoanelor dragi și nu ști ce cadou să oferi. Datorită acestui fapt a pornit ideea de a crea acest site. Eram invitați la evenimente unde chiar nu știam ce să oferim pentru a surprinde plăcut persoana respectivă iar nu doream să fie nici ceva banal, nici ceva prea ieftin, nici prea scump dar de efect.

     Cele mai importante și neprețuite cadouri pe care le poți oferi sunt timpul și amintirile. De amintiri ne ocupăm noi, tu oferă timp. 

Meniu Blog

Articole Recente Blog