• Stoc epuizat

Cub Memories Personalizat - 4 Poze

GIF-1012
229,99 Lei

Cubul Memories este un cadou original creat de către echipa 3Dgifts.ro și este făcut în totalitate folosind tehnologia imprimării 3D. Oferă un cadou unic celor dragi. Este disponibil în trei culori pentru a se potrivi cât mai bine cu persoana căreia îi este destinat. Alege cele patru fotografii ce le dorești pe cub iar de restul ne ocupăm noi.

Personalizare

Selectează fotografia sau fotografiile ce le dorești pentru personalizare și adaugă în coș iar de restul ne ocupăm noi.
 • Alege o poză .png .jpg .gif
 • Alege o poză .png .jpg .gif
 • Alege o poză .png .jpg .gif
 • Alege o poză .png .jpg .gif
Culoare
 • Albastru
 • Roșu
 • Gri
Cantitate
Stoc epuizat

 • Dacă aveți nelămuriri despre un anumit produs noi vă suntem alături la tel. 0720.930.930 Dacă aveți nelămuriri despre un anumit produs noi vă suntem alături la tel. 0720.930.930
 • Transport gratuit în toată țara pentru orice comandă de peste 200 Lei. Transport gratuit în toată țara pentru orice comandă de peste 200 Lei.
 • Ridicare personală în Ploiești pentru toate comenzile plasate pe website. Ridicare personală în Ploiești pentru toate comenzile plasate pe website.
 • Posibilitatea de a returna produsele în termen de maxim 14 zile. Posibilitatea de a returna produsele în termen de maxim 14 zile.

Cubul Memories este un cadou ideal pentru zile de naștere, botez sau pentru a îl oferi unui prieten drag care să își amintească tot timpul de clipele frumoase ce sunt reprezentate de cele 4 fotografii alese la personalizare și care sunt reliefate pe părțile laterale ale cubului. 
     La fel ca și “Lampa Memories” fotografiile nu sunt lipite pe interiorul cubului, ele sunt create din plastic iar atunci când este aprins, în funcție de grosimea plasticului apar nuanțele mai închise sau mai deschise distingându-se fotografia. Atunci când cubul nu este aprins, nu se disting decât anumite trăsături ale pozelor, ele părând a fi sculptate în plastic, transformându-l într-un obiect inedit de decor.
     Cubul Memories este creat din două materiale plastice diferite, el funcționează cu 3 baterii AAA ce sunt incluse iar butonul de on/off este ascuns în litera “O” de la “Memories”, pe partea de sus.
     Tu nu trebuie sa alegi decât cele 4 fotografii ce le dorești pentru personalizare și culoarea cubului iar de restul ne ocupăm noi. 

ATENȚIE ! 
     În funcție de formatul fotografiilor trimise, landscape (latura mai mare pe orizontală) sau portret (latura mai mare pe verticală) echipa 3Dgifts.ro va încerca să le adapteze cât mai bine la spațiul destinat personalizării iar pentru aceasta fotografiile pot fi tăiate, mărite sau micșorate.
     În cazul în care fotografiile trimise nu se pot adapta, te vom contacta pentru a ne trimite alte fotografii.
     La Cubul Memories sunt folosite 4 fotografii format “Pătrat” (ambele laturi egale).

Fișă tehnică:

Material
Plastic PLA + PETG
Dimensiune
12,5 x 12,5 x 11,5 cm
Sursă iluminare
LED
Sursă alimentare
3 baterii AAA (incluse)
Timp Prelucrare
3 - 4 zile

Review-uri

Notă 

20-06-2020

Superb

Daca vrei sa iesi din tipare cu un cadou wow,aceasta e sansa ta ☺.Prima data cand am vazut ce este,am avut un pic de retinere,dar de comun acord cu colegele,i-am facut un cub unei colege.Impactul a fost senzational.Super idee super cadou.Felicitari echipei !☺

Notă 

02-09-2019

o amintire frumoasa

cubul a fost subiectul principal de discutie la botez, toata lumea a intrebat de unde l-am luat ca nu mai vazuse asa ceva. 3D-ul e viitorul...multumesc 3dgifts

Adaugă un review

Cub Memories Personalizat Cub Memories Personalizat - 4 Poze