• Stoc epuizat

Lampă Luna 3D Personalizată - Model Norișor Cu Două Poze

GIF-1323
249,99 Lei Transport Gratuit

Această lampă este unul dintre cadourile reprezentative și originale create de echipa 3Dgifts.

Fotografii
Stoc epuizat

  • Dacă aveți nelămuriri despre un anumit produs noi vă suntem alături la tel. 0720.930.930 Dacă aveți nelămuriri despre un anumit produs noi vă suntem alături la tel. 0720.930.930
  • Transport gratuit în toată țara pentru orice comandă de peste 200 Lei. Transport gratuit în toată țara pentru orice comandă de peste 200 Lei.
  • Ridicare personală în Ploiești pentru toate comenzile plasate pe website. Ridicare personală în Ploiești pentru toate comenzile plasate pe website.
  • Posibilitatea de a returna produsele în termen de maxim 14 zile. Posibilitatea de a returna produsele în termen de maxim 14 zile.

Pentru o personalizare cât mai reușită Lampa Luna 3D Personalizată - Model Norișor Cu Două Poze iți dă posibilitatea să alegi două fotografii cu cele mai importante persoane din viața ta sau poți opta și pentru o singură fotografie pe ambele părți ale lămpii.

Este de preferat ca în fiecare fotografie sa nu fie mai mult de două persoane pentru a le putea încadra cât mai bine în modelul lămpii. 

Modelul de lămpi Luna a fost creat în urma interesului crescut față de cunoscutele lămpi lună sau moon lamp din China dar am reconceput design-ul și i-am oferit calitatea ridicată, ea fiind realizată în România la standardele înalte ale echipei 3Dgifts. Spre deosebire de lămpile lună ce se găsesc pe piață unde bateriile lor sunt foarte greu de schimbat și nu țin mai mult de 30 de minute am decis să realizăm un model de lampă ce se alimentează direct la priză 220V, cu o lumină ambientală plăcută ce îți va face nopțile de lectură mai minunate sau poate fi folosită și pe post de lampă de veghe pentru camera micuților.

Imprimarea 3D ne dă posibiliatea să creăm obiecte personalizate incredibile, așa cum este și această lampă. Ea nu este un simplu obiect de decor, ea păstrează cele mai frumoase amintiri ale tale sau ale persoanelor dragi ție și le expune într-un mod inedit. O dată cu aprinderea ei apar fotografiile ca prin minune pe abajurul lămpii ca și cum ele ar fi sculptate.

Lampa 3D este creată în totalitate prin procedeul de imprimare 3D. Fotografiile nu sunt lipite pe spate sau în altă parte a lampii, ele sunt create din plastic iar atunci când este luminată, în functie de grosimea plasticului din abajur apar nuanțele mai închise sau mai deschise distingându-se fotografia. 

Ea este unică pentru fiecare în parte deoarece atunci când este aprinsă ea pune în lumină pozele micuțului tău, iubitei sau persoanelor dragi ce le-ai ales la personalizare.

Atunci când lampa nu este în funcțiune nu se disting decât anumite trăsături ale pozelor, pozele părând a fi sculptate în plastic, ceea ce o face și un obiect inedit de decor numai bun de pus pe noptieră în dormitor sau în locul unde obișnuiesti să citești cu o lumină ambientală plăcută. 

Cum se personalizează?

Ceea ce trebuie să faci tu este să cauți cele mai frumoase și reprezentative fotografii ale tale sau ale persoanelor dragi cărora vrei să le daruiesti lampa și să ni le trimiti. 

După primirea fotografiilor, un reprezentant le va verifica pentru a vedea dacă acestea se încadrează în parametrii optimi necesari imprimării 3D. În cazul în care există neclarități, un reprezentant te va contacta pentru a îți arăta o simulare / șablon al pozelor ce urmează a fi adăugate pe lampă iar după acceptare vom începe procesul de prelucrare. 

În funcție de formatul fotografiilor trimise, landscape (latura mai mare pe orizontală) sau portret (latura mai mare pe verticală), echipa 3Dgifts.ro va încerca să le adapteze cât mai bine la modelul de lampă ales iar pentru aceasta fotografiile pot fi tăiate, mărite sau micșorate.

Cât durează prelucrarea ?

Deoarece dorim să oferim o calitate ridicată a produselor vândute, timpul necesar prelucrării și finisării unei singure lampi/veioze este de 4 zile lucrătoare. Numai timpul de imprimare 3D este de aproximativ 30 ore iar restul timpului necesar este alocat finisării produsului.

Fișă tehnică:

Material
Plastic Ecologic PLA
Dimensiune
Înălțime: 18 cm, Lățime: 15 cm
Sursă iluminare
LED
Sursă alimentare
220V
Lungime Cablu
4 metri
Timp Prelucrare
3 - 4 zile
Altele
A nu se lăsa în lumina directă a soarelui și a se folosi decât cu bec LED (inclus)

Review-uri Produs / Q&A

Rating Produs

0.0
0 Review
5 stele 0
4 stele 0
3 stele 0
2 stele 0
1 stea 0

  • Review-uri (0)
  • Întrebări & Răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Este de ajutor? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Scrie un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrie un răspuns Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde
PERSONALIZEAZĂ
Lampă Luna 3D Personalizată - Model Norișor Cu Două Poze
Lampă Luna 3D Personalizată - Model Norișor Cu Două Poze
Fotografii *
Adaugă fotografiile ce le dorești pe lampă iar de restul ne ocupăm noi. O să îți trimitem o simulare digitală ca să vezi cum se încadrează în șablonul lămpii.
Fotografie 1
 
Fotografie 2
 
Preț total: -
  Cantitate
Dragi clienți,

Vă informăm că, în prezent, sunt disponibile doar produsele din categoria "TABLOURI PERSONALIZATE" în magazinul nostru online.


Citește mai mult...