Breloc Personalizat Cu Nume Și Număr Auto - Model Inimă Transparent

GIF-1163
16,99 Lei

Un cadou ce surprinde plăcut orice șofer...

Personalizare

Indrodu numărul de înmatriculare ce îl dorești pe breloc și numele.

  • 20 caractere maxim !

  • 20 de caractere maxim !
Cantitate
In stoc

  • Dacă aveți nelămuriri despre un anumit produs noi vă suntem alături la tel. 0720.930.930 Dacă aveți nelămuriri despre un anumit produs noi vă suntem alături la tel. 0720.930.930
  • Transport gratuit în toată țara pentru orice comandă de peste 200 Lei. Transport gratuit în toată țara pentru orice comandă de peste 200 Lei.
  • Ridicare personală în Ploiești pentru toate comenzile plasate pe website. Ridicare personală în Ploiești pentru toate comenzile plasate pe website.
  • Posibilitatea de a returna produsele în termen de maxim 14 zile. Posibilitatea de a returna produsele în termen de maxim 14 zile.

Atunci când ai două iubiri trebuie să ai acest breloc. Una dintre ele știm sigur că este mașina, așa că de ce să nu o treci în inimioară? 

Brelocul se poate grava cu numele tău sau al persoanei dragi dar și cu numărul de înmatriculare. Numai bun de pus la cheile de la mașină.

Îl poți oferi cu o ocazie specială sau...pur și simplu, fără vreo ocazie deosebită.

Fișă tehnică:

Material
Acryl Transparent
Dimensiune
Lățime 5 cm, Înălțime 4,5 cm, Grosime 4 mm
Culoare
Transparent gravat cu alb
Timp Prelucrare
1 - 2 zile
Altele
Se poate personaliza cu număr auto din orice țară.

Review-uri

Niciun review în acest moment.

Adaugă un review

Breloc Personalizat Cu Nume Și Număr Auto - Model Inimă Transparent Breloc Personalizat Cu Nume Și Număr Auto - Model Inimă Transparent