Breloc Auto Personalizat Cu Număr, Poză Și Mesaj

GIF-1133
33,99 Lei
Un cadou ideal ce surprinde plăcut toți șoferii...

Personalizare

Indrodu numărul de înmatriculare ce îl dorești pe breloc și adaugă mesajul și fotografia ta.
  • Alege o poză .png .jpg .gif

  • 100 de caractere maxim !

  • 10 caractere maxim !
Culoare
  • Argintiu
  • Negru
  • Auriu (stoc epuizat)
Cantitate
In stoc

  • Dacă aveți nelămuriri despre un anumit produs noi vă suntem alături la tel. 0720.930.930 Dacă aveți nelămuriri despre un anumit produs noi vă suntem alături la tel. 0720.930.930
  • Transport gratuit în toată țara pentru orice comandă de peste 200 Lei. Transport gratuit în toată țara pentru orice comandă de peste 200 Lei.
  • Ridicare personală în Ploiești pentru toate comenzile plasate pe website. Ridicare personală în Ploiești pentru toate comenzile plasate pe website.
  • Posibilitatea de a returna produsele în termen de maxim 14 zile. Posibilitatea de a returna produsele în termen de maxim 14 zile.
Cu toții avem printre noi un șofer pasionat, nu-i așa? Fie că e șeful, un coleg, un prieten bun sau cineva din familie, cu siguranță știi pe cineva care este iremediabil îndrăgostit de mașina sa. Genul de om care îi pune un nume mașinii sale, care o răsfață și o tratează ca pe un membru al familiei și care știe absolut totul despre ea, până la ultima piesă. Ei bine, pentru acești oameni este acest breloc personalizat, pe care îl poți oferi cu o ocazie specială sau...pur și simplu, fără vreo ocazie deosebită. Oferă-i acest breloc personalizat și se va simți ca și cum își va cere în căsătorie propria mașină, folosind acest breloc pe post de inel de logodnă. 

Brelocul poate fi personalizat cu numărul de înmatriculare iar dacă dorești pe una dintre părți poate fi marca mașinii. În cazul în care nu este disponibilă marca mașinii dorite poți plasa comanda și ne poți spune ce marca dorești în câmpul disponibil de la finalizarea comenzii sau telefonic. 

Fișă tehnică:

Material
Metal
Dimensiune
5.5cm lungime, 1.3cm latime, 3mm grosime
Culoare
Argintiu, Negru sau Auriu
Altele
Rezistent la purtare îndelungată.

Review-uri

Notă 

10-09-2021

Recomand cu ceea mai mare incredere!

Notă 

27-07-2021

Recomand cu toată încrederea!

Servicii de calitate si personal de nota 100!

Notă 

09-03-2021

Imi place foarte mult

Este chiar mai frumos decat in poze. Este o idee buna de cadou. Multumesc!

Notă 

02-01-2021

Foarte mulțumită

Inițial am comandat ptr băiat și atât de mult mi a plăcut ca i am făcut și soțului . Foarte frumos și finuț lucrat ,recomand

Notă 

27-12-2020

Imi place

☆☆☆☆☆

Adaugă un review

Breloc Auto Personalizat Cu Număr, Poză Și Mesaj Breloc Auto Personalizat Cu Număr, Poză Și Mesaj