Breloc Personalizat Cu Număr Auto - Model Transparent

GIF-1162
16,99 Lei

Un cadou ce surprinde plăcut orice șofer...

Personalizare

Indrodu numărul de înmatriculare ce îl dorești pe breloc.

  • 20 caractere maxim !
Cantitate
In stoc

  • Dacă aveți nelămuriri despre un anumit produs noi vă suntem alături la tel. 0720.930.930 Dacă aveți nelămuriri despre un anumit produs noi vă suntem alături la tel. 0720.930.930
  • Transport gratuit în toată țara pentru orice comandă de peste 200 Lei. Transport gratuit în toată țara pentru orice comandă de peste 200 Lei.
  • Ridicare personală în Ploiești pentru toate comenzile plasate pe website. Ridicare personală în Ploiești pentru toate comenzile plasate pe website.
  • Posibilitatea de a returna produsele în termen de maxim 14 zile. Posibilitatea de a returna produsele în termen de maxim 14 zile.

Cu toții avem printre noi un șofer pasionat, nu-i așa? Fie că e șeful, un coleg, un prieten bun sau cineva din familie, cu siguranță știi pe cineva care este iremediabil îndrăgostit de mașina sa.

Genul de om care îi pune un nume mașinii sale, care o răsfață și o tratează ca pe un membru al familiei și care știe absolut totul despre ea, până la ultima piesă.

Ei bine, pentru acești oameni este acest breloc personalizat, pe care îl poți oferi cu o ocazie specială sau...pur și simplu, fără vreo ocazie deosebită.

Se poate personaliza cu orice număr auto, chiar dacă este din altă țară, cum ar fi număr auto din Germania, Spania, Italia sau Ungaria etc. Pentru acestea îți trimitem o simulare digitală pe whatsapp ca să confirmi dacă este totul in regulă.

Fișă tehnică:

Material
Acryl Transparent
Dimensiune
Lățime 6 cm, Înălțime 1,3 cm, Grosime 4 mm
Culoare
Transparent gravat cu alb
Timp Prelucrare
1 - 2 zile
Altele
Se poate personaliza cu număr auto din orice țară.

Review-uri

Niciun review în acest moment.

Adaugă un review

Breloc Personalizat Cu Număr Auto - Model Transparent Breloc Personalizat Cu Număr Auto - Model Transparent