Topper Tort Personalizat Albastru - "La Mulți Ani" Cu Nume

GIF-1101
69,99 Lei

Torturile simple sunt de domeniul trecutului. Personalizează și transformă orice tort aniversar într-unul special folosind acest ornament de tort.

Personalizare

Indrodu numele ce îl dorești să apară sub textul "La mulți ani". Se poate personaliza cu maxim două nume.

  • 25 caractere maxim !
Cantitate
In stoc

  • Dacă aveți nelămuriri despre un anumit produs noi vă suntem alături la tel. 0720.930.930 Dacă aveți nelămuriri despre un anumit produs noi vă suntem alături la tel. 0720.930.930
  • Transport gratuit în toată țara pentru orice comandă de peste 200 Lei. Transport gratuit în toată țara pentru orice comandă de peste 200 Lei.
  • Ridicare personală în Ploiești pentru toate comenzile plasate pe website. Ridicare personală în Ploiești pentru toate comenzile plasate pe website.
  • Posibilitatea de a returna produsele în termen de maxim 14 zile. Posibilitatea de a returna produsele în termen de maxim 14 zile.

Ai un prieten sau o persoană dragă căreia nu mai știi ce să îi cumperi de ziua de naștere și vrei să o impresionezi ? Atunci ieși în față și impodobește-i chiar tortul aniversar folosind decorul pentru tort personalizat roz iar noi îți garantăm că o sa te țină minte, mai ales că îl poate folosi la fiecare aniversare :)…deci poți spune că i-ai luat un cadou și pentru următorii ani.

Fie că este ziua onomastică sau ziua de naștere, poți evidenția și personaliza tortul aniversar al persoanelor dragi sau de ce nu chiar al tău prin acest ornament pentru tort făcut în totalitate prin imprimare 3D cu un design unic al echipei 3Dgifts.

Este făcut din două culori, una principala, un baby blue deosebit iar cealaltă un alb ce contrastează literele și le scoate în evidență mult mai mult. Steluțele vin ca un bonus și ne ajută să păstrăm ornamentul într-o singură bucată ceea ce il face și mai rezistent.

În funcție de cerere îl putem face și în alte culori dar deocamdată pe site îl avem disponibil în albastru sau roz. Dacă ai vreo propunere pentru alte culori nu ezita să ne contactezi.

Ca să păstrăm un standard, la acest ornament pentru tort se poate personaliza doar numele (maxim două nume/cuvinte), textul cu “La mulți ani” rămânând neschimbat.

Ceea ce trebuie să faci tu este să ne trimiți numele persoanei pe care dorești să o impresionezi sau numele tău dacă este pentru tine iar de restul ne ocupăm noi. 

Fișă tehnică:

Material
Plastic
Dimensiune
aprox. 23 cm x 8,5 cm (cu un singur nume) sau aprox. 23 cm x 13,5 cm (cu două nume)
Culoare
Baby blue cu alb
Timp Prelucrare
1 - 2 zile
Altele
A nu se lăsa în lumina directă a soarelui sau în interiorul autoturismului pe timp de zi la temperaturi de peste 40°C.

Review-uri

Notă 

23-07-2019

Foarte bun si de mare efect, se poate folosi in mod repetat f multi ani!

Adaugă un review

Decor Tort Personalizat Albastru - "La Mulți Ani" Cu Nume Topper Tort Personalizat Albastru - "La Mulți Ani" Cu Nume