Cadouri personalizate prin imprimare 3D și idei unice de cadouri

Într-o lume în care este greu să mai surprinzi pe cineva cu un cadou original, noi am gasit soluția cadoului perfect pe care toată lumea îl va aprecia. Dăm viata cadourilor folosind tehnologia de imprimare 3D si alte tehnologii existente la preturi accesibile tuturor.     Ce este mai frumos decât o fotografie ? Poza poate fi o amintire, o emoție, într-o fotografie poate sta totul. Poate fotografia persoanei iubite, poza copilului, poza cu prima îmbrățișare, primul sărut, prima zi de școală sau poza din cea mai specială zi din viața ta. 

     Echipa 3Dgifts.ro are grijă ca amintirile voastre să prindă viață și vor fi de neuitat iar tu și cei dragi vă veți aduce mereu aminte de ele.

     De astăzi nu iți mai faci probleme atunci când este ziua de naștere sau vreun moment special din viața persoanelor dragi și nu ști ce cadou să oferi. Datorită acestui fapt a pornit ideea de a crea acest site. Eram invitați la evenimente unde chiar nu știam ce să oferim pentru a surprinde plăcut persoana respectivă iar nu doream să fie nici ceva banal, nici ceva prea ieftin, nici prea scump dar de efect.

     Cele mai importante și neprețuite cadouri pe care le poți oferi sunt timpul și amintirile. De amintiri ne ocupăm noi, tu oferă timp.