Imprimarea prin transfer termic !

Cadouri personalizate folosind tehnologia printarii prin transfer termic !

     Faptul că proiectarea, testarea și dorința noastră de a oferi o calitate ridicată a obiectelor imprimate 3D necesită foarte mult timp și pentru că am dorit să avem o ofertă mai mare a produselor oferite pe site atunci când vom deschide ne-a făcut să ne gandim că putem oferi și produse printate tradițional sau imprimate prin transfer termic. (căni, tricouri, brelocuri, etc.)

     După un studiu al pieței pentru produsele imprimate tradițional (imprimate termic) am ajuns la concluzia că este o concurență foarte mare online iar noi ca să ne diferențiem față de aceasta am căutat să oferim produsele la prețuri egale sau chiar mai mici față de cele mai mari companii de pe piață în acest domeniu păstrând aceeași calitate sau chiar mai ridicată. 

     De asemenea și această ramură este într-o continuă dezvoltare și căutăm tot timpul idei interesante pentru a le transforma în cadouri ce vor surprinde persoanele cărora le sunt destinate. Așadar dacă aveți vreo idee ce ar putea fi pusă în practică și care s-ar putea transforma într-un cadou surprinzător nu ezitați să ne contactați pentru o posibilă colaborare. 

Vă mulțumim !